Internetverbindingen

Ontdek de toekomst van connectiviteit met NexxtCom! Van flexibele DSL-oplossingen tot razendsnelle FTTH-verbindingen en robuuste grootzakelijke pakketten; wij bieden de perfecte internetbasis voor elke onderneming, afkomstig van alle bekende en grote leveranciers. 

Geniet van uiterste betrouwbaarheid, ondersteund door onze 24/7 monitoring, die zorgt dat uw bedrijf altijd verbonden blijft. Met NexxtCom bent u verzekerd van een naadloze, veilige en snelle internetervaring, afgestemd op uw specifieke zakelijke behoeften. Stap nu over en til uw onderneming naar een hoger niveau met onze state-of-the-art internetverbindingen. NexxtCom: waar zakelijk internet van topkwaliteit is.


Hosted telefonie

Zakelijke communicatie met NexxtCom's hosted telefonieoplossing. Onze innovatieve telefooncentrale garandeert dat er altijd een oplossing is die naadloos aansluit bij uw specifieke communicatie behoeften. Deze uiterste stabiele en veilige (SIP encryptie) telefonieoplossing is de telefonie oplossing voor het heden en de toekomst!

Profiteer van de nieuwste functionaliteiten en maak uw werk door allerlei innovatieve oplossingen nog gemakkelijker en efficiënter. Flexibiliteit van deze oplossing staat centraal; onze systemen zijn eenvoudig op- en af te schalen, zodat u altijd in controle blijft, ongeacht de grootte van uw onderneming. Met handige CRM-integraties, opties voor vast-mobiel integratie en zeer innovatieve apps verhoogt NexxtCom de efficiëntie en bereikbaarheid van uw bedrijf. Bovendien, dankzij de naadloze koppeling met Microsoft Teams, wordt samenwerken eenvoudiger dan ooit. 


(Vast) mobiele integratie

NexxtCom's innovatieve vast-mobiel oplossing: transformeer uw mobiele telefoon in een essentieel onderdeel van uw telefooncentrale. 

Geniet van volledige centrale functionaliteiten zoals: uitbellen met vaste telefoonnummer, groepsdeelname, wachtrijen en doorverbinden, direct vanaf uw mobiel. Met ondersteuning van een reguliere simkaart,  een e-sim,  en connectiviteit over de bekende netwerken, garandeert NexxtCom optimale bereikbaarheid.

Kies uit flexibele abonnementsopties - van onbeperkt bellen en 5G-data tot maatwerkoplossingen. NexxtCom biedt de vrijheid om overal te werken en toch bereikbaar te zijn . Stap nu over naar de toekomst van zakelijke communicatie met NexxtCom.


SIP trunk

Een SIP-trunk (Session Initiation Protocol) is een virtuele telefoonlijn die via het internet wordt geleverd en wordt gebruikt voor het opzetten van spraak- en videocommunicatie via IP-netwerken. Het maakt het mogelijk om meerdere gesprekken tegelijkertijd te voeren over een enkele verbinding, waardoor bedrijven kosten kunnen besparen en flexibeler kunnen communiceren. 

Een siptrunk van NexxtCom is de sleutel tot naadloze, kostenefficiënte communicatie voor uw organisatie. Gecertificeerd voor alle grote merken telefooncentrales, bieden onze trunks extra beveiliging met aanpasbare belplafonds. Betaal flexibel via pay as you go of kies voor afgekochte belverkeerpakketten voor Nederland en de EU. 


CRM integratie

Ontgrendel de kracht van naadloze communicatie met NexxtCom’s CRM integratie. Integreer moeiteloos uw bereikbaarheid met de telefoniedienst van NexxtCom in combinatie met uw CRM- of ERP-pakket. 

Onze oplossing herkent uw inkomende gesprekken en toont  direct relevante klantgegevens in een notificatie. Klik eenvoudigweg op de notificatie en open direct de juiste klantenkaart binnen uw CRM- of ERP-applicatie. 

Optimaliseer uw workflow en verhoog uw productiviteit met deze oplossing, de essentiële add-on voor uw telefonie-oplossing. Ervaar vlekkeloze integratie en verbeterde klantenservice met NexxtCom.


Artificial Intelligence (AI)

Ontdek de toekomst van klantcontact met Nexxtcom! Wij bieden naast de vaste- en mobiele telefonie-oplossingen revolutionaire chat- en voice diensten aan die gecombineerd kunnen worden met onze voiceoplossingen.

Van websitechats tot WhatsApp for Business en slimme IVR-systemen, onze AI oplossing zorgt ervoor dat uw klanten altijd en overal ondersteund worden.

Verhoog uw bereikbaarheid, verbeter uw klantenservice en blijf de concurrentie voor. Kies voor de zeer geavanceerde oplossingen van NexxtCom en breng uw communicatie-oplossingen naar het volgende niveau!


Hardware

Naast diensten is NexxtCom ook dé leverancier van hardware! Wij zijn uw partner voor topkwaliteit in vaste telefoons, draadloze telefoons, headsets, WiFi-oplossingen, en routers.

Met vooraanstaande merken als Yealink, Draytek, TP-Link, Gigaset, Poly, en Jabra, garanderen wij de perfecte synergie tussen geavanceerde diensten en superieure hardware.

Kies voor een vlekkeloze communicatie-ervaring die uw bedrijfsprocessen naadloos ondersteunt. Til met NexxtCom uw communicatie naar het hoogste niveau en maak het verschil in uw branche. Uw succes, versterkt door onze technologie!