Over NexxtCom

Een kleine 20 jaar geleden werd Berny Koekoek ICT-ondernemer. Webhosting en allerlei andere internetdiensten konden altijd al rekenen op zijn interesse en wat is er mooier dan van je passie je werk te maken?

Die sterke motivatie nam hij ook mee toen bij het bedrijf Alarm en Telefoon Service Nederland (ATS Nederland), waarvoor hij werkzaam was, in 2012 de beveiligings- en telefonietak werden gescheiden. Samen met Jan Schipper, eigenaar van ATS Nederland , richtten zij een nieuw bedrijf op: NexxtCom.

De relaties ATS die al telefonie afnamen verhuisden mee en profiteerden al snel van het feit dat Berny hen nu zijn onverdeelde aandacht kon schenken. Maar ook nieuwe relaties wisten NexxtCom al snel te vinden en dat zal ongetwijfeld ook iets te maken hebben gehad met het bedrijfsmotto: geen half werk!

Een complete installatie is bij NexxtCom ook echt helemaal compleet, “inclusief alles” zoals Berny dat zelf zegt. “Door onze hechte samenwerking met ATS Nederland kunnen wij echt maatwerk leveren. Niet alleen materiaal of diensten leveren, maar ook de aanleg en installatie van bekabeling kunnen we hierdoor compleet verzorgen. We gaan pas weg, als er zowel bij de klant als bij onszelf meer dan 100% tevredenheid is.”