Partner worden!

Bent u klaar om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen en uw portfolio uit te breiden met onze toonaangevende communicatie oplossingen? NexxtCom nodigt u graag uit om deel uit te maken van ons groeiende netwerk van partners. Met een bewezen staat van dienst in het leveren van uitmuntende service en een breed scala aan producten en diensten, is NexxtCom de ideale partner om gezamenlijk succesvol te zijn.

Ons portfolio is zorgvuldig samengesteld en omvat o.a. hosted telefonie, SIP trunking, (vast)- mobiele telefonie, internetverbindingen (van alle toonaangevende merken, maar ook veel lokale initiatieven), monitoring tools, Office 365 licenties en geavanceerde integraties met Microsoft Teams. Vanzelfsprekend is NexxtCom ook de leverancier van de hardware die bij de verschillende diensten benodigd is. Met andere woorden: u kunt op 1 adres terecht voor een volledig en innovatief pakket aan diensten en producten.

Bij NexxtCom begrijpen we de waarde van flexibiliteit en ondersteuning bij een samenwerking, daarom bieden wij u 2 samenwerkingsvormen aan:

  1. Commissiebasis: Ontvang een maandelijks terugkerende aantrekkelijke commissie voor elke klant die u aanbrengt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het operationele beheer en de facturatie.
  2. White label: Versterk uw merk en maak gebruik van de mogelijkheid om de diensten van NexxtCom onder uw eigen merknaam te verkopen. Dit geeft u een volledige controle over de klantrelatie, het klanteigendom, bepaling van de marge, terwijl u en uw klant profiteren van onze uiterst stabiele infrastructuur en technologische expertise.

Wij zijn zeer toegewijd om mee te werken aan het succes van onze partners. Ons enthousiaste team van deskundige medewerkers staat dan ook voor u klaar om u daar waar nodig of gewenst te ondersteunen. Is er behoefte aan commerciële ondersteuning dan helpen wij u graag met het geven van een demo op klantlocatie of maken we een maatwerkofferte. Is Sales voor u geen enkel probleem maar is er (tijdelijk) behoefte aan technische kennis dan staan onze technische collega’s voor u klaar.

Of u nu nieuw bent in de telecomsector of een ervaren aanbieder die zijn aanbod wil uitbreiden, NexxtCom biedt u de middelen en ondersteuning die u nodig heeft om succesvol te zijn in deze markt.

Wacht niet langer om de volgende stap in uw zakelijk groei te zetten, sluit u aan bij het partnernetwerk van NexxtCom! Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we samen succes kunnen behalen!