Internet verbindingen

Wat voor type verbindingen biedt NexxtCom aan?

Wij hebben DSL, FttH, grootzakelijk glas verbindingen van alle grote leveranciers in Nederland. Daarnaast hebben we ook in het gehele land koppelingen met lokale glasvezelinitiatieven. Tot slot behoren ook draadloze radio verbindingen tot ons portfolio.

NexxtCom heeft de dienst NexxtDNS. Met deze dienst is de verbinding nog veiliger en nog beter beschermd tegen ransomware en worden onveilige websites geblokkeerd.

Ja, afhankelijk van het type verbinding welke als primaire verbinding wordt gebruikt hebben wij diverse back-up mogelijkheden. Dit kan middels een extra vaste verbinding maar bijvoorbeeld ook via een mobiele back-up via 4/5G

Ja wij hebben een monitoringsdienst die ervoor zorgt dat de verbinding en de bijbehorende hardware 24/7 wordt gemonitord. Door deze tooling zijn wij ook in staat om altijd de laatste updates beschikbaar te hebben.

Vaste telefonie

Welke vaste telefonie oplossingen heeft NexxtCom?

NexxtCom biedt siptrunks van verschillende leveranciers. Daarnaast biedt NexxtCom de hosted telefonie oplossingen van meerdere leveranciers. Afhankelijk van de eisen en wensen van de klant bepalen we gezamenlijk welke oplossing het beste past.

SIP staat voor Session Initiation Protocol. Het is een protocol dat wordt gebruikt voor het opzetten, wijzigen en beëindigen van interactieve multimedia-sessies over het internet. Dit omvat niet alleen spraakoproepen, maar ook videoconferenties, instant messaging en andere vormen van real-time communicatie.

Een siptrunk zorgt voor een verbinding tussen de telefooncentrale op klantlocatie en de buitenwereld.

Hosted Telefonie is een totale communicatie oplossing die het mogelijk maakt om te communiceren via de cloud. In de praktijk kunnen bij deze oplossingen vaste en mobiele telefonie worden gecombineerd.

Ja, wij bieden nummers aan uit meer dan 50 landen. Het is in veel gevallen ook mogelijk om een netnummer van een stad uit het betreffende land te kiezen.

Bij NexxtCom kun je ervoor kiezen om per gesprek te betalen. Als u duidelijkheid wilt over de kosten dan hebben wij voor onze siptrunks en hosted telefonie oplossingen echter ook de mogelijkheid om je belverkeer nationaal, maar ook voor de EU af te kopen.

NexxtCom levert alleen maar diensten van A-categorie leveranciers. Wij durven te stellen dat wij er alles aan doen om een veilige oplossing aan te beiden.

Dat verschilt per dienst. In de praktijk is de duur van onze contracten variërend van 1 tot 36 maanden.

Na afloop van het contract hanteert NexxtCom een opzegtermijn van 1 maand.

Ja NexxtCom levert vaste en draadloze toestellen, routers, switches, headsets, complete WiFi netwerken van diverse toonaangevende merken.

Ja we hebben een oplossing waarbij wij met meer dan 200 pakketten kunnen koppelen. We informeren u graag over de mogelijkheden.


Service

Als ik service nodig heb, hoe helpt NexxtCom mij?

We hebben korte lijntjes en helpen graag en snel. Bellen, appen of mailen naar de algemene contactgegevens is in de praktijk het snelste. U kunt contact opnemen (bellen of appen) met 088-4704700 of mailen naar helpdesk@nexxtcom.nl

Ja wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar indien zich onverhoopt een verstoring van de dienstverlening plaatsvindt

Partner worden

Kan ik Partner worden van NexxtCom?

Jazeker! NexxtCom is altijd op zoek naar gemotiveerde Partners om samen nieuwe eindklanten aan te sluiten. 

Het is bij NexxtCom mogelijk om op commissiebasis eindgebruikers aan te sluiten. Zolang de eindgebruiker klant blijft, ontvangt de Partner maandelijks commissie over de gerealiseerde omzet. Daarnaast is het mogelijk om de diensten die NexxtCom aanbiedt op whitelabel basis te verkopen aan eindgebruikers.

Nee bij NexxtCom zijn we geïnteresseerd om samen zaken te doen. Het is onze bedoeling om gezamenlijk elkaars omzet te laten groeien, succesvol te zijn en de juiste oplossingen te bieden voor de eindgebruikers.


Mobiele telefonie

Welke netwerken gebruikt NexxtCom voor haar mobiele oplossingen?

NexxtCom gebruikt de netwerken van KPN, Vodafone en Odido voor de mobiele abonnementen die worden aangeboden.

NexxtCom heeft abonnementen voor elk type mobiele gebruiker. Belt u weinig en verbruikt u veel data, wilt u alles afkopen? Het kan allemaal, we gaan graag in gesprek en op zoek naar een abonnement dat bij u past.

Ja NexxtCom biedt vast-mobiel integratie. Informeer naar de verschillende manieren waarop we dit voor u kunnen faciliteren.

Ja als dat bij de aanvraag juist wordt ingesteld dan kunt u de data met elkaar delen.

Ja NexxtCom gebruikt verschillende alarmeringssystemen die tijdig waarschuwen om zo onnodige extra kosten te voorkomen.

Ja naast reguliere simkaarten beschikt NexxtCom ook over e-sims van de verschillende netwerken.

NexxtCom biedt MultiSim aan. Bij deze oplossing wordt aan het hoofdabonnement een 2e simkaart gekoppeld. Deze simkaart maakt gebruik van de databundel die gekoppeld is aan het hoofdabonnement.

Ja zeker. Ook voor deze abonnementsvorm geldt dat deze abonnementen beschikbaar zijn van kleine tot zeer uitgebreide bundels.

Ja, bij NexxtCom is het mogelijk om meerdere mobiele en vaste nummers op één simkaart te gebruiken, wat de beheersbaarheid van uw communicatie vereenvoudigt.